Een sterk partnerschap voor een sterke missie

Zo’n ambitieuze missie en doelstellingen kan je onmogelijk alleen realiseren. In onze provincie hebben we al een sterke traditie van samenwerking. Ook voor levenslang leren bouwen we heel bewust verder op die traditie. Door actoren, kennis en middelen samen te brengen, creëren we meer impact en kunnen we acties versnellen en versterken.

Stichtende leden van het West-Vlaams Partnerschap voor Levenslang Leren zijn de Provincie West-Vlaanderen, de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen, TUA West (Technische Universitaire Alliantie voor economische transformatie in West-Vlaanderen) en het Huis van het Leren West-Vlaanderen.

Het West-Vlaams Partnerschap Levenslang Leren is geen klassieke organisatie maar een netwerk van spelers die samen denken en werken rond levenslang leren in West-Vlaanderen. Sinds de start van het partnerschap zijn al heel wat organisaties op de één of andere manier betrokken bij onze werking (deelname aan events, samenwerking bij één van onze acties, afstemming en overleg…).

Staat jouw organisatie nog niet vermeld op deze pagina en vind je dat jammer of onterecht? Neem dan zeker contact met ons op!